"Bil Johan" väckte alla pojkars jeep drömmar, ( bl.a Conny, Mats och Morgans.)
Han drev den lokala "jeep" skroten, som senare sonen Sten-Åke Gustavsson tog över.

Där hängde jeepintresserade både dag och natt och lärde sig det mesta om jeepar. Mekade, svetsade, höjde, sänkte, lackade och bytte däck, körde sönder och började om igen.

Morgan hade jobb i Göteborg och kom i kontakt med Kenth Nilsson, som hade garage i närheten av hans jobb. Där träffade diverse skumma typer, som TerrängAxel, Lången, Pelle mfl. De berättade att de hade varit på jeepträff i Danmark och det födde en idé hos Morgan. Glad i hågen åker han hem till lilla Kättilstorp och pratar med sina jeepvänner, som nu hade ökat i antal. Lumpen hade de gjort och därmed fått kontakter på P4.
Så nu var de på god väg.

Klubben startade strax innan första träffen, det var ett gäng på 10 st. grabbar och tjejer.
Året var 1978, det var perfekt lervälling och de trodde att det kunde komma 10 jeepar, det kom ca 30st. Det hade gänget inte räknat med.

Gänget bestämde sig för att fortsätta och deltagar antalet ökade för varje år. Därför var också campingen tvungen att byggas ut. De byggde även ut dammen.
klubben1 klubben2

På lördagen åkte de i karavan till Skövde (tradition som vi har än i dag) där var det fri körning och även andra aktiviteter. Ler hålen var väldigt poppis. Sedan åkte de tillbaka till Kättilstorp och hade lekar och festligheter på kvällen.
Klubben 3 Klubben 4

Lekar under kvällen: dragkamp med en sten, hoppa limtunna, dragkamp över gyttje hål.

På 5 års jubileumet fick de en tallrik.

På 10 års jubileumet skickade de fyra män som hade varit på alla träffar på en överlevnads resa till norrland de fick fina blåa och röda kostymer, som de skulle ha på sig hela resan.

Eftersom 10 års jubileumet blev så stort och krävde mycket arbete, så bestämde klubben att ställa in året efter. Då var det även generationsskifte, så de gamla som startade klubben tackade för sig och lämnade över till de yngre. 1989 var det en liten träff för medlemmar och inbjudna. Träffen ökade och året efter åkte de till P4 i Skövde igen. På 20 års jubileumet var det full rulle igen och det kom bilar från när och fjärran.

Så har det rullat på och ett fantastiskt 30 och 35 års jubileum har passerat och vi ser fram emot 40 år 2017.